Близнюк Микола Миколайович

Посада: доцент.

Вчений ступінь: кандидат педагогічних наук.

Викладає дисципліни: мультимедійне проектування, ресурси інтернет, робота в мережі інтернет, основи комп’ютерної графіки, поглиблена вузька спеціалізація, комп’ютерні технології і проектування.

Додаткова інформація: Навчальний заклад, який закінчив: 1989, Чернівецький державний університет. Спеціальність «Теорія та методика навчання інформатики», член Спілки дизайнерів України.

Наукові та творчі інтереси: формування основ інформаційної культури у студентів вищих  навчальних закладів прикладного та декоративного мистецтва, інтеграція комп’ютерних технологій в художню творчу практику, проектно-інвестиційна діяльність.

Share

2 Comments

  1. Доборого дня, вельмишановний Миколо Миколайовичу!

    просимо Вас дати відповідь, чи можна отримати відгук на автореферат доктора пед наук для Радкевич Валентини Олександрівни, директора Інститутут професійно-технічної освіти на тему «Теоретичні і методичні засади професійного навчання у закладах профтехосвіти художнього профілю».

    Велике дякуємо,
    на все добре, Тетяна

  2. Шановний Миколо Миколайовичу, якщо Ви навчалися в Чернівецькому державному університеті на математичному факультеті й були там головою профспілкової організації, а також товпаришували з Госттюком Георгієм Трояновичем та Смолінською Нелею (головою студентської ради університету), відгукніться, будьте ласкаві за телефоном 0932462759 або 0989440410. Буду Вам дуже вдячна, Тетяна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *